Painonhallinnassa on paljon ongelmia. Tänään nousin jälleen kerran puntarille, se näytti kolme kertaa 69,3 kg! Ilmeisesti se oli oikea paino tälle päivää. Miten sunnuntaina painoin 68,4 kg? Kuinka ne kilot tulivat takaisin vain yhdessä yössä? (maanantaina aamulla jo punnitsin ja näytti samalta, en voinut uskoa joten piti tänäänkin vielä punnita!) Miten pystyy laihduttamaan kun kilot tulee heti takaisin? Mitä tein väärin? Ehkä kilojen täytyy tottua ajatukseen että ne ovat lähdössä, jos ne vaikka tuli tervehtimään viimeistä kertaa ennen kuin katoavat. Toivon niin ainakin!

Huusin huuto.netistä Dr. Philin Painonpudotushaaste -kirjan ja odottelen tässä nyt sitä saapuvaksi. Ehkä senkin avulla saisin jotenkin tämän onnistumaan? Ainakin tämä on hyvä alku kun on tuo vannekin tuossa odottelemassa! =)

Tänään on kaunis ilma pihalla, ehkä voisin käydä pyörittämässä vannetta ulkona ihan huvin vuoksi? Voisin hakea vaikka postin sitä pyöritellessä tai edes kävellä sen kanssa.

Katselin erilaisia opastusvideoita, joista sain hyviä vinkkejä erilaisten temppujen tekoon. Voisin ottaa kannettavan mukaan takapihalle ja koittaa niistä muutamaa. En tietenkään vaikeita ensin, aloitan niistä helpoista! =)