Ensimmäinen treenipäivä on nyt ohi. Lisäsin sivupalkkiin laatikon, johon merkitsen treenien kokonaiskeston ja kaikki kulutetut kalorit.

Testailin vannetta muutaman kerran, pidin pieniä taukoja ja merkitsin sykemittarin lukemat ylös. Halusin testata että pitikö paikkaansa väittämä, jonka mukaan kaloreita kuluisi tässä 100 kymmenessä minuutissa. Keskiarvoksi sain noin 9,87 kcal minuutissa, lähelle siis meni! Huomasin myös sen että ensimmäisessä treenissä kului eniten kaloreita, koska jouduin useammin aloittamaan alusta. Jo muutaman kerran jälkeen huomasin edistykseni enkä juuri ollenkaan pudottanut viimeisissä harjoituksissa.

Tämän päivän treenisaldo näyttää tältä:

Treeni 1    11 min/119 kcal
Treeni 2    8 min/79 kcal
Treeni 3    7 min/65 kcal
Treeni 4    4 min/33 kcal

Yhteensä:
30 min/296 kcal
Keskiarvo: 9,87 kcal/min

Huomenna menen ystävää tapaamaan, joten päivällä en ehdi harjoittelemaan. Mutta ehkä illalla TV:tä katsellessa voisi muutaman kerran taas vannetta pyöräytellä, nyt kun se kerran on hyppysissäni! <3

Ensimmäisen päivän fiilikset: Todella hyvät! Tunsin vatsassa illalla pientä särkyä, mutta se kuuluu asiaan. Sitten kun olen enemmän harjoitellut, tuskin tulee näin kovaa kipua (ei se niin hirmuisen kova ole etteikö vielä voisi tehdä mitään). Ainoa huono puoli on se ettei sisällä ole kovin paljoa tilaa. Tällä hetkellä olen pyöritellyt sitä olohuoneessa, jossa on kaikenlaista särkyvää. Meillä on autotalli, ehkä sitä voisi hyödyntää? Tai sitten ulkona kun on lämmintä! Mutta temppuja tuskin en uskalla sisällä harjoitella... Täytyy olla enemmän tilaa, mutta missä?