Eli siis mietin tässä juuri että punnitsenko itseni joka päivä vai joka toinen päivä? Päädyin sitten sellaiseen ratkaisuun, että pyrin punnitsemaan päivittäin mutta ei haittaa jos joku päivä jää välistä.
Päätin myös sen että tuohon sivupalkkiin kerään jokaisen punnituksen ja sitten kun yksi kuukausi on mennyt, lasken sen kuun keskiarvon ja jatkan taas uudesta kuusta ja merkitsen kaikki ja keskiarvo jne....... Näin punnituksia ei tule liikaa sivulle ja siitä näkee suurin piirtein millaisessa kunnossa olen ollut kyseisen kuun.
Painoista puheenollen, mainitsin jo Uuden Elämän Ensimmäinen Päivä -kirjoituksessani tavoitteeni painon suhteen sekä sille välitavoitteen. Painoin joskus vuonna 2006-2007 noin 60 kg ja silloin haaveilin ja YRITIN laihduttaa 58 kg!!! Kun nyt 3-4 vuotta on mennyt, tunnen itseni vieläkin suuremmaksi! Eli ajattelen sen näin: pyrin suurella tähtäimellä saavuttamaan tuon silloisen 60 kg painoni ja pienin askelein otan laihduttamisen ja asetin välitavoitteekseni 65 kg.

Eilen söin todella terveellisesti. Suuhuni ei eksynyt mitään epäterveellistä vaan jokainen suupala oli tarkkaan harkittua. Söin jopa salaattia ja herneitä!!! Niitä toki olen ennemminkin syönyt, mutta tämä oli jotain uutta. Otin niitä enemmän kuin perunaa ja pihviä! Eli lautasmalli onnistui! :) Maha tuli täyteen vaikka aluksi olin epäilevä.
Askel - Päivä kerrallaan!

Heräsin tänään klo 6:00 vaikka olisin voinut nukkua vaikka kuinka paljon vielä. Heräsin kuitenkin, sillä halusin aloittaa päiväni varhain. Toivon vain että tänään olisi postissa paketti eikä tämä blogi olisi vain vanteesta haaveilua!