Uusi viikko alkoi mukavasti! Ensin puolen tunnin imurointi, jonka aikana sai alkulämmittelyn tehtyä. Imuroinnin jälkeen aloitin treenit, noin puoli 8.

Tämän päivän treeni näytti tältä:

Treeni 1 40 min/394,8 kcal

Ja taas tuli uusi ennätys: 10 min ja 55 s! Tämä alkaa jo sujua! :)

Tämän viikon treenien sisältö tulee olemaan vanteen pyörittämistä molempaan suuntaan ja pieniä kävelyitä/pyörimistä vanteen kanssa. Yritän myös harjoitella pelastuksia, sillä niiden avulla saan vanteen takaisin ylös. Niitä olenkin harjoitellut jo vasemmalle pyörittäessä, mutta oikea puoli on haasteellista. On kyllä hassua että näin oikeakätisenä täytyy pyörittää vasemmalle, johtuukohan se siitä että asetan oikean jalan eteen? Ehkä...

Ensi viikolla jos olisi kauniita ilmoja, voisin mennä ulos harjoittelemaan jotain temppuja. Tänään yritin pyörittää vannetta kaulalla, mutta se ei onnistunut. Pelkään pyörittää sisällä temppuja harjoitellessa, joten täytyy vain jaksaa odottaa ensi viikkoon ja harjoitella vanteen hallintaa. Aivan! Tämän viikon tavoite on: Vanteen hallinta!

Punnitsin itseäni tänään moneen kertaan, paino heitteli moneen eri lukuun joten en tällä kertaa kirjaa sitä... Unohdin nimittäin punnita ennen aamupalaa, joten se voi vaikuttaa asiaan! Huomenna uusi yritys.