Kuten olen asettanut päätavoitteekseni sen, että tässä harrastuksessa on kyse hauskanpidosta, ei pakonomaisesta pakosta. Tänään siis päätin, etten pidä sykemittaria mukana treenien aikana. Olen testaillut että kaloreita kuluu noin 9,87 minuutissa, joten lasken sen mukaan...

Tämän päivän treeni näytti tältä:

Treeni 1    12 min/118,4 kcal
Treeni 2    11 min/108,53 kcal
Treeni 3    34 min/335,47 kcal
Treeni 4    3 min/29,6 kcal

Yhteensä:
60 min/592 kcal

Selitykset: Treenin 1 ja 2 välillä jouduin vaihtamaan musiikkia tietokoneelta, samalla otin käyttööni videokameran ja asetin sen paikoilleen. Treenien 2 ja 3 välissä otin videokameran pois päältä ja treenissä 3 huomaa että annoin mennä vain! Lopulta sitten laskin, kauanko olin treenannut ja tulokseksi sain 57 min, joten päätin vielä pyöritellä 3 min niin tuli tunti täyteen! =)

Treenien aikana laskin myös ennätyksiä, kauanko pystyin pitämään vanteen ylhäällä tiputtamatta sitä. Tuloksia sain muutamia, mutta en laskenut joka kerta, joten saattoi yhden kerran mennä yli ennätyksenikin... Ennätys on joka tapauksessa tämä: 4 min ja 46 s
Laitan ennätyksestä myös merkinnän sivupalkkiin ja päivämäärän siihen perään.

En tiedä treenailenko tänään enää samalla tavalla, mutta iltapäivällä varmaan näytän vannetta siskolleni. Sitä en laske treeniksi sillä se saattaa kestää vain muutaman minuutin, ehkä annan siskonikin koittaa vannetta! =) Kenties saisin hänestä "kilpailijan"? ;)

Päivän 2 fiilikset: Treeni oli pitkä, mutta todella mukava! Huomaamattani pyörittelin niinkin paljon! =) Kuuntelin hyvää musiikkia ja tanssahtelin samalla. Yritin myös pyörittää vannetta toiseen suuntaan, mutta se ei onnistunut. Musiikin tahtiin myös pyörin vanteen kanssa, se putosi monta kertaa mutta lopulta sain muutaman ympyrän tehtyä! =) Olo on MAHTAVA!