Hei.

Kerron tässä nyt ensimmäisiä tuntemuksia asiasta. Tilasin maanantaina Hoop-A-Trix -vanteen netistä ja lupasivat viikon toimitusajan. Ensi viikolla vanne saattaa olla jo täällä! Toivon sitä todella! <3

Tämä on ensimmäinen kirjoitus tähän blogiini. Blogin tarkoitus on kertoa lukijoilleen, millaista on alkaa harrastamaan juuri tätä lajia. Löysin youtuben välityksellä paljon hyviä opetusvideoita, joten en osallistu mihinkään kursseille. Niitä ei edes järjestetä täällä päin, joten on vähän pakkokin itse opetella asiaa.

Kun saan vanteen itselleni, ajattelin muokkailla myös tätä blogin ulkoasua aiheeseen sopivaksi. Koska voisin rikkoa tekijänoikeuksia laittaessani muiden ottamia kuvia, päätin ottaa omasta vanteestani kuvia ja laittaa niitä ulkoasuun. Siitä on pitkä aika kun viimeksi tein ulkoasuja, joten siinä saattaa kestää... Koittakaa olla kärsivällisiä! :)

Millaisen tavoitteen ajattelin laittaa itselleni?
Pääasia tässä on se että löysin erilaisen liikuntamuodon, en ole hirveesti mikään liikuntaintoilija, joten tämä laji saattaa olla juuri Se Oikea, jota olen koko elämäni ajan odottanut. <3 Kilojakin tosiaan voisi vaikka tässä samalla pudottaa, 9 kiloa olisi hyvä. :) Sen jälkeen painaisin 60! Se on kilollinen tavoitteeni, katsotaan miten tässä käy! :)

Pyrin laittamaan joka viikko ainakin kerran viikon treenien tuloksen. Ajattelin myös pitää sellaista kilojen karsimis-listaa ja myös vatsan ympärysmitan mittausta harrastan! Näiden tietojen avulla näemme sitten, miten tämä vaikuttaa! :) Ja sitten ajattelin myös ottaa aiheesta kuvia ja liittää niitä tänne, katsotaan mitä tämä tuo tullessaan... :)

Tervetuloa mukaan!