Tämä päivä alkoi taas treenillä. Musiikin tahdissa treeni sujui kuin tanssi! Taisin siinä samalla ottaakin muutaman tanssiaskeleen ihan näin sunnuntain kunniaksi! Nauru

Tämän päivän treeni näytti tältä:

Treeni 1 40 min/394,8 kcal

Jaksoin pyöritellä kokonaisen 40 minuuttia ilman taukoja! Olen ylpeä itsestäni! Cool Ainoat pienet tauot olivat silloin kun join vettä mutta nekin kesti vain muutaman sekunnin ja siinä samalla hypin, että treeniä tuli tehtyä juodessakin!

Sain taas vannetta pidettyä yli ennätykseni! Tämän hetkinen ennätys on siis 6 min ja 58 s.

Viikon yhteenveto:
Kaloreita tuli kulutettua yhteensä viikon aikana sellaiset 1 741, mutta alkuviikon kalorit eivät olleet vanteen avulla... Vanteella sain tehtyä tällä viikolla 1 282,8 kaloria, että melkein kaikki tämän viikon kulutukset kuitenkin oli tästä vanteesta (vaikka olen tehnyt sitä vain kolmena päivänä!).
Ja kiloja olen pudottanut 1,5 kg! En voi uskoa sitä, mutta kyllä se niin on! Tänään puntari näytti aamulla 68,4 kg, joten punnitsin varmuuden vuoksi kolmeen kertaan ja aina sain saman luvun... Joten: Tässä on nyt 1,5 kg kevyempi Hoop-tyttö! Cool Mitähän ensi viikko tuo tullessaan?

Viikon fiilikset: Tämä elämän muutos tuntuu jo koko kehossa! Olo on kevyempi, rauhallisempi ja onnellisempi. Tämä uusi harrastus oli TÄYDELLINEN valinta! Hymy Ehkä se tavoite (60 kg) ei olekaan vain unelmaa, ehkä se onkin tulevaisuuttani <3